Σφάλματα Σπόροι: σποροι κανναβης στην ελλαδα από τον επιλεγμένο κόσμο seedsbankov!

Εισπνοή ειρήνης ή χαράς, ηρεμία ή πάθος, ευτυχία ή άγχος – εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποιο βότανο προτιμάται. Συνιστούμε επιλεγμένους σπόρους κάνναβης από διάσημους κτηνοτρόφους από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία. Επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Σφάλματα Σπόρων θα βρείτε ασυνήθιστα αναμνηστικά. Εγγυόμαστε 100% προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξαιρετικές τιμές και γρήγορη παράδοση.

3 μυστικά κάνναβης

Η μαριχουάνα είναι μία από τις αρχαιότερες γεωργικές καλλιέργειες. Σημειώσεις για το όμορφο γρασίδι βρίσκονται στα χρόνια που χρονολογούνται στην 1η χιλιετία π.Χ. Ήταν δοξασμένη και καταδικασμένη, επαίνεσε και συγκρίθηκε με τα διαβολικά φάρμακα. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή: οι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών, για την απόλαυση που οι περισσότεροι άνθρωποι περιφρονούσαν και τιμωρούνταν από το νόμο.

σποροι κανναβης νανοι

Ποιο είναι το μυστικό ενός τόσο διασκεδαστικού φυτού;

  • σπόροι κάνναβης περιέχουν πολλά στοιχεία που είναι σημαντικά για την υγεία: διάφορες βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, φυτίνη. Τα φύλλα είναι προικισμένα με αντιβακτηριακή ποιότητα. Ως εκ τούτου, συμπληρώνονται σε τρόφιμα, το έλαιο παράγεται από σπόρους.
  • Οι ίνες βότανα είναι εξαιρετικά ισχυρές, χονδροειδείς και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπόκεινται σε φθορά. Χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία για την κατασκευή καμβά, μουσαμά, λινάτσα, σχοινιά, υφάσματα, πολύτιμο χαρτί κ.λπ. Τα πράγματα από την κάνναβη απορροφούν μέχρι και το 95% της ηλιακής ακτινοβολίας και έως και 30% του ιδρώτα. Είναι περίεργο ότι σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 50.000 είδη που μπορούν να γίνουν από κάνναβη.
  • Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το φυτό περιέχει ψυχοτρόπα χημικά – κανναβινοειδή, τα οποία επηρεάζουν την νευρική κατάσταση του ανθρώπινου σώματος και την αντίληψη της πραγματικότητας. Απολύτως οποιοδήποτε είδος έχει επίσης τη δική του συγκέντρωση THC, η οποία χαρακτηρίζει την επίδραση του υψηλού ή πέτρινου.

Ποικιλία σπόρων κάνναβης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Errors Seeds δημιούργησε για εσάς προσωπικά μια άνετη λίστα με μια ομάδα σπόρων κάνναβης σε ομάδες, ανάλογα με τη γενετική, την απόδοση και τον χρόνο ανθοφορίας.

Μπορείτε να αγοράσετε σπόρους κάνναβης 3 τύπων από εμάς:

  • Indica – μικροί θάμνοι με αφθονία φύλλων, το κάπνισμα των οποίων χαρακτηρίζεται από κορεσμένη πέτρα.
  • Sativa – ψηλά φυτά με λουλούδια που τεντώνονται και με υψηλό αποτέλεσμα.
  • Οι Ruderalis είναι άγριες ποικιλίες με μικρά φύλλα και ελάχιστο περιεχόμενο THC.

Ακόμη και στο ίδιο είδος ειδών διαφέρουν πολύ στη δράση τους.

Με βάση τις ιδιαιτερότητες της καλλιέργειας, η κάνναβη συστηματοποιείται σε αυτούς τους τύπους:

  • Αυτόματη άνθηση – εύκολο να αναπτυχθεί, δεν εξαρτάται από τη λειτουργία φωτισμού της ημέρας.
  • Φωτοπερίοδοι – απαιτούν κάποια ποσότητα φωτός και ιδιαίτερη συντήρηση.

Σήμερα, οι αυτοφυείς σπόροι κάνναβης στην Αθήνα είναι πολύ διάσημοι, καθώς θα απαιτούν λιγότερες προσπάθειες και οικονομικά στην αναπαραγωγή.

Η τελευταία σημαντική ταξινόμηση είναι οι θηλυκοί και οι τακτικοί κόκκοι. Το αρχικό 100% αποτελείται από θηλυκά κύτταρα, δίνοντας κώνοι και με μεγάλο ποσοστό THC. Συμπεριλαμβάνονται κανονικά 50% αρσενικά και πενήντα% θηλυκά στοιχεία.

Σφάλματα Σπόροι: εξαιρετικοί σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα!

Υπάρχει η επιθυμία να βρεθούμε στον κόσμο της χαλάρωσης, της ευδαιμονίας και της ευχαρίστησης – για τους σπόρους κάνναβης στη Θεσσαλονίκη μαζί μας. Συνεργαζόμαστε με γνωστά seedsbanks του κόσμου, που πωλούν όμορφους σπόρους, ικανοποιώντας απόλυτα τις επιθυμίες του καλλιεργητή. Ενώστε την κουλτούρα της κάνναβης με την εταιρεία μας, γιατί είμαστε ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό κατάστημα σποροι κανναβης στην ελλαδα!