Här kan du hyra Kajak i Stockholm!

Att få uppleva att glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Många tycker att de kommer nära naturen på ett fantastiskt sätt när man paddlar kajak. Man får heller inte glömma den fantastiska utsikten som en kajaktur i Stockholm bjuder på!

Paddla kajak är en rolig aktivitet som passar alla i hela familjen eller för kompisgänget. Paddla kajak passar nybörjare väldigt bra för att det är lätt och lätt att lära sig!

Att hyra kajak hos oss på Rålis Kajak gör det enkelt att komma iväg på en paddeltur i Stockholm! Välkommen till oss!
Paddla kajak – en aktivitet som passar alla
Det fina med att paddla kajak är just det att alla kan lära sig det snabbt och passar alla åldrar. Så ge familjen en rolig dag och hyr kajak hos oss på Rålis Kajak! Rätt utrustning får du av vår kunniga personal på plats innan ni ger er iväg. Du behöver bara ta med dig kläder som passar vädret

Gör som många andra och utforska Stockholm från vattnet. Här finns det mycket att upptäcka! Kortare rutt genom stan eller paddla genom kanaler kring Långholmen? Du kan också ta en längre tur runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Vi törs lova en väldigt trevlig upplevelse oavsett vilken rutt du bestämmer dig för!
Paddla i grupp
Du kan ge dig ut på egen hand, med familjen eller kompisarna, men vi erbjuder också tillfällen där man kan paddla i grupp med andra människor.
Meetup
Här kan du paddla med personer från hela världen! Varje torsdag på sommaren ger vi oss ut tillsammans och paddlar till något fint ställe där vi sedan avnjuter en picknick.
Midnight Kayakers
Kring midsommar varje år ordnar Rålis Kajak detta event tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. https://raliskajak.se gör alltså något bra samtidigt som du njuter av paddling!

Du får låna all utrustning av oss, du behöver bara ta med dig kläder efter väder. När vi har paddlat klart har vi picknick på bryggan i form av knytis. Du kan vara total nybörjare, förkunskaperna spelar ingen roll. Det blir en väldigt trevlig kväll!
Priser
Det ska vara möjligt för alla att hyra kajak hos oss. Våra priser börjar på 270 kr. Se vår fullständiga prislista på vår hemsida!

Om oss

Rålis Kajak har funnits sen 1999. På den tiden i form av ett café som hette Kafe Kajak. I början drev vi det bara som ett café, men eftersom vi har ett stort kajakintresse och att vi låg så nära Stockholms kajakklubb så började vi efter en tid även hyra ut kajaker.

2009 lämnade vi över caféverksamheten till andra och fortsatte med enbart kajakuthyrning!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Välkommen med din bokning!