Skönhet sinne och växa ärr

Skönhetsklinik

Mitt i Göteborg finns skönhetskliniken inom skönhet och hudvård. Vi är en klinik som utför det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss finns det legitimerad personal som behandlar områden inom botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Skönhetsklinikens personal är handplockade för deras breda kunskap och moderna perspektiv på behandlingar inom skönhet.

Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.

Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och din behandling som du gör på vår skönhetsklinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med fokus på skönhet och bodysculpting.

 

Botox Göteborg

På vår skönhetsklinik i Göteborg erbjuder vi även Botox. Botox är ett toxin som man behandlar med oftast i ansiktet för att påverka olika områden och ändra musklernas form, men kan även användas för svettbehandling på olika områden av kroppen. Under de senaste åren har botox behandlingar som innebär lyft ökat i popularitet på skönhetskliniker Stockholm, skönhetskliniker Göteborg och i övriga städer. Botox behandling med lyft för ögonbryn, läppar och mungipa har varit speciellt efterfrågat på vår skönhetsklinik i Göteborg www.gotaklinik.se.

Botox är användbart till mer saker än endast skönhet. Botox behandlingar har visat sig vara effektiva mot fler muskelområden än ansiktet. Botox är bra mot exempelvis huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i muskler som är överspända. En vanlig behandling som vi får göra på vår skönhetsklinik är exempelvis botox i pannan som gör att dina muskler slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till symptom som migrän.

 

 

Bästa fillers Göteborg

Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker inom Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som inte är certifierade. Hos oss får du legitimerad personal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.

Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en fillers behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers.

På vår klinik har vi som mål att våra legitimerade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.

 

 

Bästa Ansiktbehandling i Göteborg

Förutom våra behandlingar med botox och fillers, behandlar vi hela ditt ansikte på vår skönhetsklinik Göteborg med microtoxin. En microtoxin behandling kan motverka skönhetsfel, ge ansiktet ett lyft eller för att motverka synliga åldersförändringar för att välja några utav skälen till en behandling på en skönhetsklinik. Främst använder vi oss av microtoxin för att rengöra ansiktet och behandla huden med små doser av botox för att släta ut förekommande rynkor som stör profileringen. En ansiktsbehandling på vår klinik ger en noggrann rengöring av dina porer, ökad stimulans i ditt ansikte och en finare lyster för att nämna några av fördelarna med en ansiktsbehandling hos oss. Efter en ansiktsbehandling på vår skönhetsklinik minskar dina porer och din hy stärks och får ett märkbart lyft med ett vackert ”glow”.