Skönhetskliniken

Mitt i Göteborg finns skönhetskliniken inom skönhet och hudvård. Vi erbjuder det mesta inom estetik och skönhet. På vår skönhetsklinik arbetar legitimerad personal som behandlar områden inom botox, fillers och behandling av microtoxin och bodysculpting. Behandlarna på Göta klinik ärhandplockade för deras expertis och moderna metoder på behandlingar inom estetik.Hair Skin Clinic | Retouch Hair & Skin
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.
Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och vår behandling som du utför på vår klinik. Vi vill bli ett alternativ för dig som vill välja en klinik i Göteborg https://gotaklinik.se.

Bästa fillers Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika kliniker i Göteborg som har fillers erbjudande, men som saknar kompetens. Vi erbjuder erfaren och legitimerad behandlingspersonal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyrasom är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
Vi gör allt för att våra certifierade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.

Botoxpriser
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox varierar priserna.
Exempelvis om du vill behandla botoxpanna, botoxargrynka eller botoxkämuskler för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.
Fullständigtpris ges underdin konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxinjiceringen. Nidiskuterar vilket område du vill ha behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången fördig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin synpå vilken injicering av botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botoxinjektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenom steg för steg, kostnad och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botox förut, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sinåsikt om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?” Det slutgiltiga resutlatetskiljers sig från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. {För att se full effekt av din botoxbehandling, så kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botoxbehandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling som du gör. Ju oftare du gör en behandling, så stärker du ditt behandlade område och får en injektion som håller och som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.